Zarząd Stowarzyszenia informuje i zaprasza na Nadzwyczajne Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia.

Szczegóły dotyczące zebrania w dalszej części.

TERMIN: 12 października 2012, g. 17.45 (I termin), g. 18.00 (II termin)

Zarząd Stowarzyszenia Promocji Sportu uprzejmie informuje i zaprasza na Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie Członków, które odbędzie się w dniu 12 października 2012. Pierwszy termin zebrania został ustalony na godz. 17:45, natomiast drugi termin odbędzie się w tym samym dniu o godz. 18.00. Zebranie odbędzie się w Centrum Wspierania Organizacji Pozarządowych Sektor 3, ul. Legnicka 65 we Wrocławiu. Prosimy o jak najszybsze potwierdzenie o tym czy Państwo na Zebraniu pojawią się. Informacje o przybyciu lub nie możliwości przybycia prosimy kierować do członka Zarządu

Katarzyny Moskal        tel. +48 501 158 301        e-mail: kasia.moskal@fan.org.pl

W Walnym Zgromadzeniu uczestniczyć powinni wszyscy członkowie Stowarzyszenia, którzy mają opłacone składki oraz ewentualnie zaproszeni goście. Nadzwyczajne Zebranie organizowane jest z powodu rezygnacji z funkcji Prezesa Zarządu Marcina Spitalniaka i koniecznością wyboru nowych władz Stowarzyszenia. Dodatkowo wprowadzone zostaną kosmetyczne zmiany w statucie organizacji oraz zatwierdzeniu wieloletniego planu działania

W najbliższym czasie na stronie internetowej zostaną zaproponowane kandydatury osób na poszczególne stanowiska.

Zebranie będzie podzielone na dwie części. Pierwsza sprawozdawczo-wyborcza, w czasie której ustępujący Prezes Zarządu przedstawi sprawozdanie z działalności, w dalszej części odbędzie się głosowanie na poszczególne wolne stanowiska w Zarządzie. Druga część zebrania związana będzie ze zmianą statutu Stowarzyszenia.

PORZĄDEK OBRAD

1. Otwarcie zebrania
  2. Przyjęcie porządku i sposobu głosowania
  3. Wybór przewodniczącego i sekretarza